Hosting

Standaard hosting is vaak te beperkend, veelal is meer flexibiliteit en toegang op systeemniveau gewenst. Voor klanten die gebruik maken van webapplicaties of als om andere reden meer functionaliteit noodzakelijk is verzorgen we alle noodzakelijke ondersteuning en infrastructuur: van domeinregistratie of verhuizing tot en met de hosting en beheer.

Er is gekozen voor een inrichting waar optimale betrouwbaarheid, veiligheid, continuïteit en onafhankelijkheid voor de klant centraal staan. Daarom is zoveel mogelijk ondergebracht bij grotere onafhankelijke dienstverleners.

De fysieke hosting ondergebracht bij CloudVPS. De servers staan in het goed beveiligde datacentrum in Rotterdam. De Linux servers zijn volledig van afstand te beheren. Als klanten krijgt u hiermee de mogelijkheid een deel van de praktische hosting zelf te regelen zoals: instellen van mail, bekijken statistieken, DNS-beheer etc.

Domeinregistratie

Warmstal is als reseller aangesloten bij OpenProvider voor het aanvragen en beheren van domeinen. OpenProvider is een geaccrediteerd registrar voor vele toplevel domeinnamen. Hierdoor zijn we in staat snel en flexibel domeinen aan te vragen en te verhuizen van praktisch alle extensies.

Registratie

De registratie is per extensie verschillend. Wij kunnen de gehele aanvraag snel afhandelen voor praktische alle voorkomende extensies.